La Macma edita el Calendari dels Brillants

La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (Macma) ha editat un nou calendari dels Brillants del 2013, visit web que segueix el costum de dividir l’any en els temps eclesials i recupera l’encant de les onomàstiques i santoral. El calendari es pot adquirir en les llibreries de tota la comarca.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 22 de desembre de 2012.

3 pensaments a “La Macma edita el Calendari dels Brillants

  1. Bona nit, acabe de coneixer que ja es pot adquirir el Calendari dels Brillants del 2013. Però pel que llegeisc, tan sols es pot comprar a les llibreries de la comarca de la Marina. Jo soc de Catarroja (L’horta-sud), com podria adquirir un almanac?, estic molt interessat. Moltes gràcies

  2. Bona vesprada Francesc,

    El Calendari dels Brillants està també disponible a la ciutat de València. El podràs trobar a Leo Libreria i a la Llibreria 3 i 4.

    De la distribució s’encarrega la MACMA (Mancomunitat Cultural de la Marina Alta), pel que per a formes alternatives d’aconseguir-lo recomanem adreçar-se a ells mitjançant el correu electrònic macma@macma.org.

  3. Moltes gràcies, demà mateix em deixe caure per la Llibreria 3 i 4. Enhorabona per este fantàstic almanac. Ja tinc regal per a mi i per a mon pare, que es llaurador jubilat i que de segur gaudirà de la seua lectura.

    Francesc Alapont

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *